EC-Engineering investoi kasvuun!

EC-Engineering Oy on ostanut Joptek Oy Compositesin kuljetusväline- ja meriteollisuutta palvelevat liiketoiminnot Lieksassa. EC-Engineering jatkaa muovikomposiittituotteiden valmistusta paikkakunnalla työllistäen noin kolmekymmentä entistä jopteklaista.

Muovikomposiittituotteita Etelä-Pohjanmaalla Koskenkorvalla valmistava EC-Engineering Oy on ostanut Joptek Oy Compositesin kuljetusväline- ja meriteollisuutta palvelevat liiketoiminnot Lieksassa. EC-Engineering kehittää, suunnittelee ja valmistaa muovikomposiittituotteita järjestelmätoimittajan toimintamallilla. Yritys työllistää Koskenkorvalla noin 40 henkilöä.

”Joptek Oy Compositesin henkilöstön osaaminen ja kokemus sekä toimitilat tekevät EC-Engineeringistä entistä vahvemman toimijan alallaan ja mahdollistavat yrityksen ripeän kasvun”, sanoo EC-Engineering Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koiranen. ”Tämän investoinnin avulla pystymme paremmin vastaamaan vallitsevaan hyvään markkinatilanteeseen ja kasvavaan muovikomposiittiratkaisujen kysyntään”, Koiranen jatkaa.

EC-Engineering Oy:n pääomistajia ovat pitkäaikainen omistaja/johtaja Tapio Ollanketo ja pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest Oy Ltd, jotka ovat vahvasti sitoutuneet yhtiön kehittämiseen alansa vahvimmaksi toimijaksi. Pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest hankki merkittävän osuuden EC-Engineering Oy:stä viime vuonna.

Lisätietoja:

Jukka Koiranen, toimitusjohtaja, EC-Engineering Oy
Puh. +358 40 54 56 173 tai
jukka.koiranen@ec-engineering.fi
ec-engineering.fi

Antti Rauhala, toimitusjohtaja, Pikespo Invest Oy Ltd
Puh. +358 40 5490 080 tai
antti.rauhala@pikespoinvest.fi
pikespoinvest.fi

 

EC-Engineering Oy on vuonna 1995 perustettu muovikomposiittituotteiden valmistaja. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Koskenkorvalla. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. EC-Engineering Oy:n liikeideana on kehittää, suunnitella ja valmistaa muovikomposiittituotteita järjestelmätoimittajan toimintamallilla.

Pikespo Invest Oy Ltd on alueellinen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii yritysten strategisena kehittäjäkumppanina Pirkanmaalla ja sen lähialueilla. Pikespo Invest kiihdyttää alueellista kasvua ja tuo liiketoimintaosaamisensa kautta merkittävää lisäarvoa alueen Pk-yrityksille ja sijoittajille.